Wat veel mensen niet weten…

Inmiddels is wel bekend dat u bij ons terecht kunt voor het ontwerp van bijvoorbeeld uw (dak)tuin of landgoed. Ook is bekend dat wij daarna als geen ander in staat zijn dit ontwerp voor u te realiseren en te onderhouden. Minder bekend is dat wij u gedurende het hele traject volledig kunnen ontzorgen. Wij hebben namelijk alle disciplines in huis om uw tuinwensen van A tot Z te vervullen.  

Niet alleen het noodzakelijke grondwerk, de aanleg van beregening of tuinverlichting, maar ook de bouw van bijvoorbeeld uw overkapping, tuinhuis, poolhouse of pergola voeren wij volledig voor u uit. En uiteraard horen hier ook de aanleg van zwembaden of -vijvers, jacuzzi’s en sauna’s bij!

Geen uitdaging is ons te gek! Dit alles betekent dat wij doorgaans veel efficiënter kunnen werken dan menig ander. Daar waar normaal gesproken verschillende bedrijven moeten worden ingeschakeld, is dat bij ons niet nodig. U heeft bij ons alles onder één dak. Dus geen aparte grondwerker voor het uitgraven van de fundering, voor het stel-, metsel- en voegwerk, maar één vertrouwd bedrijf met vakkundige medewerkers die samen van alle markten thuis zijn.

Vanzelfsprekend zijn wij de leverancier van ALLE bomen en planten die u in uw tuin wil hebben. Wij maken de beplantingsplannen op basis van uw wensen en komen de bomen en planten vakkundig planten.

Maar wat veel mensen níet weten, is dat wij u ook van dienst kunnen zijn bij het advies en aankoop van bijvoorbeeld zonneschermen, parasols, tuinmeubilair, buitenkeukens, BBQ, plantenbakken en diverse prachtige potten.

Wij leveren vrijwel alle merken en u bent bij ons ook aan het juiste adres voor maatwerk. Denk hierbij aan een op maat gemaakte tuinbank of -tafel maar ook aan een tuinhaard voorzien van uw naam of logo.

Mocht u iets missen in het bovenstaande, geef dit dan aan. Dan kijkt Fons Linders Tuinmeesters graag met u mee.