Onze

Dienstverlening

“Het uiteindelijke resultaat is belangrijk, het proces er naartoe is daarbij de bepalende factor. Door gedurende het traject een vinger aan de pols te houden kunnen onvoorziene obstakels in het tuinontwerp al worden aangepakt en creatieve oplossingen worden gevonden.”

- Jan Verhoeven

Eigenaar

Tuinontwerp

Het Proces

Bij Fons Linders Tuinmeesters nemen we uw droomtuin serieus. Ons proces begint met een grondige analyse van uw wensen en de mogelijkheden van uw buitenruimte. Vervolgens creëren onze ontwerpers een uniek tuinontwerp dat perfect aansluit bij uw stijl en behoeften. Na uw goedkeuring gaan we over tot de aanleg, waarin ons ervaren team uw tuin tot leven brengt met hoogwaardige materialen.

tuinontwerp

1.
Tuinontwerp

Het tuinontwerp is de basis om tot een droomtuin te komen. Een goede inventarisatie van wensen en de omgeving in combinatie met onze creativiteit zijn de noodzakelijke ingrediënten.

2.
Aanleg

Bij de aanleg van de tuin komen de ontwerpideeën tot leven. Het omvat het bepalen van de juiste locatie voor planten, bomen, paden en eventuele andere elementen. Grondvoorbereiding en beplanting spelen hierbij een cruciale rol.

Leggen Flatstones

3.
Onderhoud

Onderhoud is een doorlopend proces dat de gezondheid en schoonheid van de tuin behoudt. Dit omvat regelmatig snoeien, bemesten, besproeien en het controleren op ongewenste plagen.

4.
Outdoor Styling

Decoratie voegt een persoonlijk tintje toe aan de tuin en brengt de esthetiek naar een hoger niveau. Dit kan variëren van artistieke tuinornamenten en zorgvuldig gekozen meubilair tot creatieve verlichtingselementen.

Hebben wij u weten te inspireren?

Neem contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw exclusieve tuin te realiseren.