Over ons

Fons Linders

Een tuinkunstenaar met visie

Fons is een ware Tuinkunstenaar. Wie hem één keer heeft ontmoet vergeet hem nooit meer. Dit gaat ook op voor de door hem ontworpen tuinen. Uniek, Verassend, Stijlvol en altijd in harmonie met de omgeving.

Onze visie is dan ook helder en duidelijk; Wij hechten heel veel waarde aan de balans in onze tuinen. Vormgeving, inrichting en uitvoering sluiten naadloos aan op uw huis, de bewoners en de omgeving. Met onze kennis en ervaring realiseren wij uw droomtuin en vergroten hiermee uw woonplezier. Door onze duurzame ontwerpen neemt daarnaast ook de waarde van uw bezit toe.

 • Over ons

  Jan Verhoeven

  Een strategisch organisator

  Jan creëert rust en overzicht door structuur en duidelijke afspraken. Denkt in kansen waarbij de klant het uitgangspunt is. Doordat Jan de dagelijkse leiding voor zijn rekening neemt kan Fons zich volledig richten op het creatief ontwerp.

  Samen staan wij voor topkwaliteit van onze hoveniers en materialen. Alleen met vakmanschap profiteert u als opdrachtgever van onze pure vakkennis en enorme ervaring. Vakmanschap heeft zijn prijs maar wij leveren waar voor uw geld. Beloofd is beloofd.

 • De oorsprong

  geschiedenis

  Van klein tot groots

  Ruim 38 jaar geleden gestart als vakbekwame hoveniers doorontwikkeld tot spraakmakende Tuinmeesters. Fons Linders Tuinmeesters tekenen al 38 jaar voor de meest fantastische toptuinen. Altijd vanuit het hart vormgegeven en met kennis opgebouwd vanuit de visie op het goede leven. Markant en spraakmakend, los van het traditionele denken. Soms groot, vol van allure, dan weer compact en geborgen. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn altijd tuinen met een verrassing! Hierbij speelt de omvang van tuinen geen enkele rol. Klein wordt groots, groot wordt grootser. Dat is de kracht van een goed tuinontwerp met de juiste balans.

 • Een gelukkig tuinier…. Wil je een paar uur gelukkig zijn.. wordt dan een keer goed dronken! Wil een paar jaar gelukkig zijn.. treedt dan in het huwelijk. Wil je een leven lang gelukkig zijn… neem dan een tuin.

  - Chinees gezegde,

  Tophoveniers

  exclusief

  Exclusief

  Fons Linders Tuinmeesters is één van de 9 hoveniersbedrijven in Nederland die het predicaat TOPHOVENIER mag voeren. Wij zijn hier trots op omdat dit iets zegt over de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden. Van tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud. Onze tuinen hebben een exclusief karakter. Dit karakter weerspiegelt uw wensen haarfijn in een tijdloze harmonie van vorm, kleur en natuur.

 • Hoogst persoonlijk

  Tuinspecialisten

  Tuinspecialisten met passie

  Onze tuinspecialisten ademen, spreken en voelen de natuur. Kortom: ze hebben een passie voor tuinen. En daar krijgen ze nooit genoeg van. Deze vakmannen zijn altijd op zoek naar verse kennis, slimme dingen of dat ene kleine feitje over die bijzondere plant. Ontmoet ons vakmanschap en onze passie in hovenieren, construeren, bouwen, installeren, bestraten, planten, snoeien en bloeien. Daarmee maken wij als tuinspecialist elke keer weer het verschil.

 • Maak een afspraak

  Neem contact op