Over Fons Linders

Tuinmeesters

Fons Linders Tuinmeesters Nuenen.

Hoogst persoonlijk

Tophoveniers van het eerste uur

Onze hoveniers ademen, spreken en voelen de natuur. Kortom: ze hebben een passie voor tuinen. En daar krijgen ze nooit genoeg van. Deze vakmannen zijn altijd op zoek naar verse kennis, slimme dingen of dat ene kleine feitje over die bijzondere plant. Ervaar zelf ons vakmanschap en onze passie in hovenieren, construeren, bouwen, installeren, bestraten, planten, snoeien en bloeien. Daarmee maken wij als tuinspecialist elke keer weer het verschil.

Fons Linders Tuinmeesters is één van de 10 hoveniersbedrijven in Nederland die het predicaat TOPHOVENIER mag voeren. Wij zijn hier trots op omdat dit staat voor een hoge kwaliteit van onze werkzaamheden. Van tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud. Onze tuinen hebben een exclusief karakter waarin uw wensen haarfijn worden weerspiegeld in een tijdloze harmonie van vorm, kleur en natuur.

Jan Verhoeven

Mijn passie zit naast het creëren van prachtige tuinen in het leveren van klanttevredenheid.

Essentieel hiervoor is het goed in beeld brengen van uw wensen en onze mogelijkheden. Ik  denk in kansen,  maak duidelijke afspraken en doe wat ik beloof. Dit is waar ik voor sta.

Na 20 jaar als bankier te hebben gewerkt ben ik in 2017 compagnon geworden van Fons. Ik heb in de afgelopen jaren mijn passie, talent en kennis ingezet om het bedrijf verder te ontwikkelen. In 2021 heb ik het bedrijf volledig overgenomen.

Ons team van hoveniers en binnendienstmedewerkers staan elke dag weer voor u klaar. Onze gedrevenheid en vakmanschap zetten wij in, zodat u waar voor uw geld krijgt.

Beloofd is beloofd !

Fons Linders - Jan Verhoeven
Since 1979

Onze Expertise

Ruim 45 jaar geleden gestart als vakbekwame hoveniers en doorontwikkeld tot spraakmakende Tuinmeesters. Fons Linders Tuinmeesters tekenen al 45 jaar de meest fantastische toptuinen. Altijd vanuit het hart vormgegeven en met kennis opgebouwd vanuit de visie op het goede leven.

Markant en spraakmakend, los van het traditionele denken. Soms groot, vol van allure, dan weer compact en geborgen. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn altijd tuinen met een verrassing! Hierbij speelt de omvang van tuinen geen enkele rol.

Klein wordt groots, groot wordt grootser. Dat is de kracht van een goed tuinontwerp met de juiste balans.

EEN TUINKUNSTENAAR MET VISIE

Fons Linders

Fons is een ware Tuinkunstenaar. Wie hem één keer heeft ontmoet vergeet hem nooit meer. Dit gaat ook op voor de door hem ontworpen tuinen. Uniek, Verrassend, Stijlvol en altijd in harmonie met de omgeving.

Onze visie is dan ook helder en duidelijk; Wij hechten heel veel waarde aan de balans in onze tuinen. Vormgeving, inrichting en uitvoering sluiten naadloos aan op uw huis, de bewoners en de omgeving. Met onze kennis en ervaring realiseren wij uw droomtuin en vergroten hiermee uw woonplezier. Door onze duurzame ontwerpen neemt daarnaast ook de waarde van uw bezit toe.

Fons Linders

Tuin van het Jaar

Hebben wij u weten te inspireren?

Neem contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw exclusieve tuin te realiseren.