Outdoor styling

Finishing Touch

De styling en inrichten van de tuin en buitenruimte wordt steeds belangrijker. Hierbij brengen wij de binnenstijl naar buiten, waarbij comfort en esthetiek samenkomen. Door gebruik te maken van passende meubels, accessoires en planten, transformeert men terrassen en tuinen tot uitnodigende leefruimtes. Het resultaat is een harmonieuze omgeving waar men kan ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid.

inspiratie voor uw tuin

SAMEN MET ONZE LEVERANCIERS EN PARTNERS ZORGEN WE ER MAAR AL TE GRAAG VOOR DAT UW TUIN 4 SEIZOENEN PER JAAR MAXIMAAL KAN STRALEN.

Met een combinatie van vakmanschap en creativiteit, creëren wij unieke buitenomgevingen die zowel esthetisch als functioneel zijn.
Met oog voor duurzaamheid en onderhoudsgemak, zorgen we ervoor dat elke tuin een blijvende oase van rust en schoonheid wordt.

Outdoor styling

Wij streven naar perfectie in elke stap van ons proces: van ontwerp tot decoratie. Met zorg en expertise creëren we luxe tuinen die zowel prachtig als functioneel zijn. Laat ons uw dromen verwezenlijken en uw buitenruimte transformeren tot een oase van schoonheid en rust.

Meubilair en Accessoires

We selecteren zorgvuldig hoogwaardige buitenmeubelen en accessoires die niet alleen stijlvol zijn, maar ook bestand zijn tegen de weersinvloeden Of het nu gaat om loungesets, eettafels, parasols of decoratieve objecten, elk stuk wordt gekozen om naadloos aan te sluiten bij de esthetiek en functionaliteit van uw tuin.

Verlichting en Sfeerelementen

De juiste verlichting kan de sfeer in uw tuin transformeren, zowel overdag als ‘s avonds. We integreren slimme verlichtingsoplossingen, zoals tuinlampen, spots en sfeerverlichting, om uw buitenruimte te verlichten en accentueren. Daarnaast voegen we sfeerelementen toe, zoals vuurkorven, fakkels en kaarsen, voor een warme en uitnodigende ambiance.

Waterpartij en Wellness

Water brengt een gevoel van rust en sereniteit in uw tuin. We creëren prachtige waterpartijen, zoals fonteinen, vijvers of watervallen, die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een kalmerend geluid toevoegen aan uw buitenruimte. Daarnaast integreren we wellnessvoorzieningen, zoals jacuzzi’s, sauna’s of buiten douches, voor ultieme ontspanning en luxe.

Groen Accenten en Bloempotten

Plantenpotten en groene accenten voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw tuin en helpen bij het creëren van een harmonieuze omgeving. We kiezen plantenpotten van hoogwaardige materialen en selecteren planten en bloemen die perfect passen bij uw tuinontwerp en persoonlijke voorkeuren. Met zorgvuldige plaatsing en styling brengen we uw buitenruimte tot leven met groen.

Buitenkeuken

Buitenkeukens bieden een unieke culinaire ervaring in de openlucht. Of dit nu een volledige keuken is, een BBQ of pizzaoven, bij ons bent u aan het juiste adres voor passend advies.