Wij zijn tuinmeesters

De Oorsprong
Ruim 45 jaar geleden gestart als vakbekwame hoveniers doorontwikkeld tot spraakmakende Tuinmeesters.  Daar waar Fons zich volledig toelegt op het ontwerpen van exclusieve tuinen is Jan verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en het samenstellen van sfeervolle en karakteristieke beplanting.

Fons Linders Tuinmeesters tekenen al 45 jaar voor de meest fantastische toptuinen. Altijd vanuit het hart vormgegeven en met kennis opgebouwd vanuit de visie op het goede leven. Markant en spraakmakend, los van het traditionele denken. Soms groot, vol van allure, dan weer compact en geborgen. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn altijd tuinen met een verrassing! Hierbij speelt de omvang van tuinen geen enkele rol. Klein wordt groots, groot wordt grootser. Dat is de kracht van een goed tuinontwerp met de juiste balans.

De kracht van het bedrijf zit in het all-in karakter. Wij ontzorgen desgewenst de klant volledig. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden de tuin. Wij doen alles in eigen beheer. Niet alleen het groen, maar ook bijvoorbeeld de bestrating, het metselwerk, het zwembad en de elektra

Hoogst persoonlijk
Onze tuinspecialisten ademen, spreken en voelen de natuur. Kortom: ze hebben een passie voor tuinen. En daar krijgen ze nooit genoeg van. Deze vakmannen zijn altijd op zoek naar verse kennis, slimme dingen of dat ene kleine feitje over die bijzondere plant. Ontmoet ons vakmanschap en onze passie in hovenieren, construeren, bouwen, installeren, bestraten, planten, snoeien en bloeien. Daarmee maken wij als tuinspecialist elke keer weer het verschil.

Exclusief
Fons Linders Tuinmeesters is één van de 9 hoveniersbedrijven in Nederland die het predicaat TOPHOVENIER mag voeren. Wij zijn hier trots op omdat dit iets zegt over de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden. Van tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud. Onze tuinen hebben een exclusief karakter. Dit karakter weerspiegelt uw wensen haarfijn in een tijdloze harmonie van vorm, kleur en natuur.

Omdat de tuin steeds meer gezien wordt als een verlengstuk van de huiskamer is het aan ons, om de sfeer die er in huis heerst door te trekken naar buiten en, een tuin te creëren waar onze klanten nog elke dag plezier van hebben. Daarom werken wij graag samen met (interieur-) architecten, om in een zo vroeg mogelijk stadium een voor de klant zo goed mogelijk totaalplaatje te creëren.

Het team tophoveniers van Fons Linders Tuinmeesters staat elke dag klaar om ook van uw tuin iets bijzonders te maken. Wij komen graag vrijblijvend bij u op bezoek om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.