Equi Gardens

Equi Gardens nieuwe tak van sport bij Fons Linders Tuinmeesters

Equigardens is een Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op equestrian projecten en onderdeel is van Fons Linders Tuinmeesters.

Ruim 43 jaar geleden begonnen als vakkundige hoveniers en uitgegroeid tot hoogwaardige tuinmeesters. Fons Linders Tuinmeesters creëert de meest fantastische top tuinen. Altijd ontworpen vanuit het hart en gebouwd met kennis vanuit de visie op het goede leven. Opvallend en controversieel, vrij van traditioneel denken. Soms groot, vol allure, dan weer compact en besloten. Maar één ding hebben ze gemeen: het zijn altijd tuinen met een verrassing! De grootte van de tuinen speelt hierbij geen rol. Klein wordt groot, groot wordt geweldig. Dat is de kracht van een goed tuinontwerp met de juiste balans. Alle kwaliteiten van Fons Linders Tuinmeesters worden ingezet binnen Equigardens.

Equi Gardens heeft uitgebreide kennis van paardensportobjecten en deze kennis werkt expliciet in de klant zijn voordeel. Het ontwerp en de lay-out van een tuin voor paardengebruik zijn namelijk anders dan die van een gewone tuin. Dit vereist creatieve ideeën en innovatieve oplossingen, wat Equi Gardens juist zo uniek maakt.

Als onderdeel van het (landschaps)ontwerp maakt Equi Gardens ook plannen voor beplanting, bewatering en verlichting. Het bedrijf denkt in kansen, met de klant als uitgangspunt. Een goed ontwerp van een tuin is belangrijk, maar een tuin is nooit helemaal af. Daarom neemt Equi Gardens ook het onderhoud graag uit handen. Hun medewerkers zijn vakkundig in hun werk, wat bijdraagt aan een langere levensduur van de planten en dus het landschap.

Of u nu een particuliere klant bent of een zakelijke klant, bij Equi Gardens bent u aan het juiste adres voor de meest exclusieve equestrian tuinprojecten. Het bedrijf zorgt voor een naadloze integratie van uw paardencomplex en de buitenomgeving, waarbij zij altijd streven naar de juiste balans tussen esthetiek en functionaliteit. Met hun ervaren en vakkundige team zorgen ze ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt, van ontwerp tot onderhoud.

Bij Equi Gardens gaat het om meer dan alleen het ontwerp van een tuin. Het gaat om het creëren van een unieke ervaring van luxe, rust en harmonie in een tuin of landschap dat elk seizoen precies goed is. Het bedrijf is trots op hun unieke ontwerpen en de hoogwaardige kwaliteit van hun werk. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om hun klanten te inspireren. Dus als u op zoek bent naar een partner voor uw volgende equestrian project, neem dan gerust contact op met Equi Gardens onderdeel van onze partner Fons Linders Tuinmeesters en laat u inspireren door hun vakmanschap en creatieve oplossingen.