Fons Linders Tuinmeesters - Exclusieve tuin

Alle disciplines op tuingebied in eigen huis

Denk je aan de allermooiste tuinen, dan denk je aan Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen. Al meer dan 42 jaar dé tuinarchitect en Tophovenier van de regio Eindhoven en ver daarbuiten. Het bedrijf van Fons Linders en Jan Verhoeven ontwerpt de meest prachtige tuinen, die bekend staan om hun natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en kwaliteit. Tijdloos, sfeervol en karakteristiek. Niet voor niets werden al meerdere tuinen van hun hand bekroond met prijzen, waaronder die van ‘Tuin van het Jaar 2019/2020’ voor een uiterst bijzondere vijvertuin in Nuenen.

Ons bedrijf heeft alle disciplines op tuingebied in eigen huis’, geeft Jan aan. ‘Hierdoor zijn wij in staat om efficiënt te werken en de klant volledig te ontzorgen. Niet alleen voor de aanleg van straatwerk en beplanting, ook voor de aanleg van (zwem)vijvers, zwembaden, beregeningsinstallaties, op maat gemaakte tuinhuizen en sauna’s kun je bij ons terecht.’

‘Van ontwerp tot aanleg en het noodzakelijk onderhoud van je tuin, alles kan door ons worden verzorgd. Met voor jou altijd maar één aanspreekpunt. Hoe prettig is dat?’ Jan en Fons gaan met hun team geen uitdagingen uit de weg, of het nu een daktuin op een woontoren is, een binnentuin of de ontwikkeling van een compleet landschap van meer dan 20.000 m2 .

Bij het maken van een tuinontwerp zijn de wensen van de klant het uitgangspunt, daaraan voegen wij onze creativiteit toe, zodat de tuin in balans is met je huis en je omgeving. Belangrijk onderdeel van het ontwerp is de keuze van materialen en de beplanting om de tuin te creëren die bij jou past. Een tuin met karakter: ‘Of je nu voor een landelijke, strakke, onderhoudsvrije, mediterrane of bijvoorbeeld een bostuin gaat, wij geven graag de beleving dat je tuin er al jaren ligt. Perfect afgewerkt tot in de kleinste details, tijdloos en een echt verlengstuk van jouw huis. Waarin jij je thuis voelt en elk seizoen geniet van de wisselende kleuren van de bomen en planten.

Jan geeft trots aan dat de hippische wereld het bedrijf inmiddels ook weet te vinden: ‘In 2019 hebben wij de complete landschapsinrichting rondom de Evergates Stables verzorgd. Het ontwerp en de aanleg van de Stables, alsmede de tuinen, de beregening, de rijbodems en de afrastering maar óók het volledige bouwmanagement was onze verantwoordelijkheid. Ofwel: opleveren binnen budget en op tijd! Op dit moment zijn we bezig met de afronding van de landschapsinrichting van de eveneens bekende, Begijnhoeve in Postel. Wij onderscheiden ons doordat wij alle expertise in huis hebben om naast de ontwerp en aanleg óók de regie van dergelijke grote projecten te kunnen pakken.’

Rust, ruimte, privacy of uitbundig, voor de tuinmeesters van Fons Linders moet altijd alles 200% kloppen. Pas dan zijn ze tevreden. En je hebt niet altijd veel ruimte nodig om een hele mooie tuin te maken. Waar je naar blijft kijken en waarvan je het gehele jaar door plezier hebt. Een tuin die alsmaar mooier wordt. Jaar na jaar.