Home » Vijvertuin

Vijvertuin

Voor veel mensen is een vijvertuin een rustgevende tuin waar verschillende natuurlijke elementen met elkaar gecombineerd worden. Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen maakt voor u een vijvertuin waarin u zich thuis voelt en waarin u heerlijk tot rust komt. Uw wensen staan centraal in ons ontwerp en bij de realisatie. Wij willen dat u voor een langere periode van uw nieuwe vijvertuin kunt genieten. Heeft u al een speciale vijver in gedachte of weet u al precies wat u om de vijver heen wilt? Dan horen wij het graag!

Een mooie vijvertuin volledig gecombineerd

De vijver moet aansluiten bij de beplanting in de tuin, rekening houdend met de grootte van de vijver, de beschikbare ruimte en het doel van de vijver. Uw vijvertuin wordt één geheel door een mooie combinatie te maken van de vorm van de vijver met de kleuren van de omliggende natuur. Ook kunt u bij ons kiezen voor een natuurlijke zwemvijver. Bij elke tuin die wij aanleggen denken wij aan het milieu door uw tuin verantwoord aan te leggen. Ter inspiratie kunt u een aantal tuinen bekijken dat eerder door ons is ontworpen en aangelegd. Dit zijn niet alleen vijvertuinen, maar bijvoorbeeld ook onderhoudsvrije– en mediterrane tuinen.

Bespreek uw wensen en de mogelijkheden in uw achtertuin

Om tot de uiteindelijke vijvertuin te komen, starten we met een afspraak bij u in de tuin. Dit geeft ons een goede indruk van uw wensen en van de mogelijkheden in uw tuin. U kunt met ons in contact komen door te bellen naar 040-2951010. Wilt u eerst meer horen over de mogelijkheden of direct een afspraak maken? Ook dan staan de specialisten van Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen u graag te woord.

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Contact