Home » Vijvertuin

Vijvertuin

Voor veel mensen is een vijvertuin een rustgevende tuin waar verschillende natuurlijke elementen met elkaar gecombineerd worden. Wij maken voor u een tuin waarin u zich thuis voelt en waar u heerlijk tot rust komt. Uw wensen staan centraal in ons ontwerp. Wij willen dat u voor een langere periode van uw nieuwe vijvertuin kunt genieten. Heeft u al een speciale vijver in gedachte of weet u wat u om de vijver heen wilt, dan horen wij het graag!

Een mooie vijvertuin volledig gecombineerd

De vijver moet aansluiten bij de beplanting in de tuin, rekening houden met de grootte van de vijver, de beschikbare ruimte en het doel van de vijver. Uw vijvertuin wordt één geheel, door een mooie combinatie van de vorm van de vijver met de kleuren van de omliggende natuur te maken. Bij elke tuin die wij aanleggen denken wij aan het milieu door uw tuin verantwoord aan te leggen. Ter inspiratie kunt u een aantal tuinen bekijken die eerder door ons zijn ontworpen en aangelegd.

Wensen en mogelijkheden bespreken in uw achtertuin

Om tot de uiteindelijke vijvertuin te komen, starten we met een afspraak bij u thuis in de tuin. Dit geeft ons een goede indruk van uw wensen en van de mogelijkheden in uw tuin. U kunt met ons in contact komen door te bellen naar 040-2951010. Wilt u eerst meer horen over de mogelijkheden of direct een afspraak maken, u kunt altijd contact met Fons Linders Tuinmeesters in Nuenen​ opnemen.

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Contact