Home » Moderne tuin

Moderne tuin

Met een moderne tuin, ontworpen en aangelegd door Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen, krijgt u een tuin die rust en balans uitstraalt, maar die ook een eenheid vormt. U krijgt een tuin die perfect aansluit bij uw wensen en de vorm van uw huis. Wij creëren een tuin waar u een lange tijd veel plezier aan gaat beleven. Door de juiste materialen te combineren, ontstaat er een moderne tuin met karakter waarin u de komende jaren volop geniet.

Een moderne én sfeervolle tuin

Wilt u een tuin die onderhoudsvriendelijk is? Aan een moderne tuin hoeft u vaak weinig te doen. Deze is overzichtelijk en strak, maar heeft ook zeker sfeer. Door de ingetogen kleuren kunt u hier heerlijk relaxen. Wij streven bij Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen naar een moderne tuin waarin u zich direct thuis voelt. Wij luisteren naar uw wensen en passen hier onze visie en vormgeving op aan. Hierdoor krijgt u een exclusieve en duurzame tuin die op maat gemaakt is. U kunt ons inschakelen in veel verschillende regio’s, waaronder Veghel, Veldhoven en Turnhout.

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Uw wensen staan centraal in onze ontwerpen! Door onze ervaring kunnen wij uw wensen uit laten komen. Ervaren vakmannen leggen uw tuin met precisie aan, tot en met het laatste detail. Om wat inspiratie op te doen, kunt u een aantal voorbeelden van tuinen bekijken die door ons zijn aangelegd. Bij vragen of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040-2951010.

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Bekijk onze foto’s

Contact