Home » Landelijke tuin

Landelijke tuin

Een stukje natuur dat rust en sfeer creëert in uw eigen achtertuin, dat is een landelijke tuin van Fons Linders in Nuenen. Elke tuin wordt verantwoord aangelegd, wat ook beter is voor het milieu. Uw wensen staan centraal in de tuinen die wij creëren. Een landelijke tuin geeft rust, is ruimtelijk en bevat veel groen. Uw tuin wordt tot in de kleinste detail perfect uitgevoerd en helemaal naar uw wens gecreëerd. Uw huis, tuin en omgeving worden één mooi geheel.

Een landelijke tuin met een uniek karakter

Wanneer u kiest voor een tuin in een prachtige, landelijke stijl, dan kiest u voor een tuin met karakter. Door verschillende materialen als beton en hout te verbinden met een natuurlijke aanleg van uw tuin, ontstaat er een landelijke tuin. Een landelijke tuin vormt een perfecte verbinding met het omringende landschap. Dankzij deze verbinding wordt de tuin en de omgeving één geheel en sluit alles perfect op elkaar aan. Goed onderhoud van de tuin is erg belangrijk. Dit kunnen wij voor u doen, u kunt kiezen uit een aantal onderhoudsvormen.

Een afspraak in uw eigen tuin maken

Ziet u uzelf al zitten in een rustgevende, sfeervolle, landelijke tuin? Laat ons u dan verrassen! Maak een afspraak en wij komen langs bij u op locatie. Voor eventuele vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen naar 040-2951010. Heeft u vooraf nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan beantwoorden wij deze graag!

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Contact