Home » Landelijke tuin

Landelijke tuin

Een stukje natuur dat rust en sfeer creëert in uw eigen achtertuin, dat is een landelijke tuin van Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen. Elke tuin wordt verantwoord door ons aangelegd, wat ook beter is voor het milieu. Uw wensen staan centraal in de tuinen die wij creëren. Een landelijke tuin geeft rust, is ruimtelijk en bevat veel groen. Uw tuin wordt tot in de kleinste details perfect gerealiseerd en helemaal naar uw wens ingericht. Uw huis, tuin en omgeving worden één mooi geheel.

Een landelijke tuin met een uniek karakter

Wanneer u kiest voor een tuin in een prachtige, landelijke stijl, dan kiest u voor een tuin met karakter. Door verschillende materialen als beton en hout te verbinden met een natuurlijke aanleg van uw tuin, ontstaat er een landelijke uitstraling. Zo’n tuin vormt een perfecte verbinding met het omringende landschap. Dankzij deze verbinding wordt de tuin en de omgeving één geheel en sluit alles perfect op elkaar aan. Goed onderhoud van de tuin is erg belangrijk. Dit kunnen wij voor u uitvoeren; u kunt kiezen uit een aantal onderhoudsvormen.

Maak een afspraak in uw eigen tuin

Ziet u zichzelf al zitten in een rustgevende en sfeervolle tuin? Laat Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen u dan verrassen! Maak een afspraak en wij komen langs bij u op locatie, bijvoorbeeld in Vught of Veldhoven. Voor eventuele vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen naar 040-2951010. Heeft u vooraf nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden of naar de services die ons hoveniersbedrijf verleent? Dan staan we u graag te woord!

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Contact