Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Maak uw villa compleet met de ideale tuin

Een villa kan natuurlijk niet zonder een bijpassende tuin. Deze voegt aanzienlijk meer uitstraling toe aan het geheel en biedt uiteraard ook extra rust en ontspanning rondom de villa. Wilt u een volledig nieuw tuinontwerp voor uw villa laten maken en binnenkort kunnen genieten van een tuin die volledig bij uw woon- en leefomgeving past? Kies dan voor de diensten van Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen. Al meer dan 38 jaar specialiseren wij ons in het ontwerp en de aanleg van unieke tuinen op maat. Zo bent u dus bij ons verzekerd van een professioneel tuinontwerp voor uw villa en een tuin waar u op de lange termijn plezier van beleeft.

Een villa met een tuin die bij uw wensen aansluit

Elke villa heeft natuurlijk haar eigen uitstraling, wat vraagt om een unieke, exclusieve tuin die de identiteit van de villa en de bewoners weerspiegelt. Daarom maken wij graag een tuinontwerp voor uw villa waarbij de wensen van u als opdrachtgever centraal staan. Of het nu gaat om een landelijke tuin of juist een strakke tuin: wij combineren uw wensen met onze idee├źn en creativiteit om het beste resultaat te bereiken. Ook verwerken wij, naast kwaliteit en exclusiviteit, onze duurzame en milieuvriendelijke methoden in het tuinontwerp voor uw villa. Omdat wij duurzaamheid bij het ontwerp en de aanleg van uw villatuin centraal stellen, geniet u er na de afronding nog jarenlang van. Wilt u de tuin van uw villa combineren met bijvoorbeeld een natuurlijke zwemvijver? Laat het ons vooral weten, zodat u binnenkort volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Neem contact met ons op voor een eerste afspraak of voor onderhoud

Heeft uw villatuin onderhoud nodig? Ook dit regelt Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen graag voor u. Voor deze dienstverlening of om een afspraak in te plannen om het tuinontwerp voor uw villa voor te bereiden, belt u naar 040-2951010. Wij komen graag langs in uw tuin om de omgeving te leren kennen, naar uw wensen te luisteren en u te informeren over onze werkwijzen.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact