Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Tuinontwerp voor uw tuin in Waalre

Voor een persoonlijk en uniek tuinontwerp voor uw tuin in de omgeving van Waalre schakelt u hovenier Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen in, een ware tuinkunstenaar. Uniek, verrassend, in harmonie met de omgeving en stijlvol, dat is wat onze tuinen kenmerkt. Wij hechten veel belang aan de balans in de tuinen die wij aanleggen en zorgen ervoor dat deze volledig aansluit op uw woning, de omgeving en u als persoon. Vergroot uw woonplezier door te genieten van een prachtige tuin die speciaal voor u ontworpen is.

Maatwerk bij de realisatie van het tuinontwerp voor uw tuin in regio Waalre

Het is van groot belang dat uw tuin volledig aan uw wensen voldoet. Daarom staan uw wensen en idee├źn centraal bij de realisatie van het tuinontwerp door onze hovenier uit regio Waalre. Om maatwerk te leveren, maken wij graag persoonlijk kennis met u door bij u langs te komen. Wij krijgen dan inzicht in u als persoon, maar ook in de omgeving. Zo bent u altijd verzekerd van een ontwerp dat bij u past.

Bent u tevreden met het ontwerp?

Na diverse aanpassingen aan het eerste ontwerp door onze hovenier, ligt het definitieve tuinontwerp voor u in regio Waalre op tafel. Pas als u helemaal tevreden bent, start de realisatie van uw droomtuin. Onze vakmensen leggen uw tuin met alle aandacht aan en maken hierbij gebruik van hun uitgebreide expertise. En dat ziet u terug in het eindresultaat!

Laat u verrassen door onze hovenier nabij Waalre

Bent u benieuwd welk tuinontwerp voor uw tuin in regio Waalre wij als hovenier uit Nuenen in gedachten hebben? Of heeft u speciale wensen, zoals de aanleg van een natuurlijke zwemvijver? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. U bereikt ons op 040-2951010. Bekijk ook ter inspiratie een aantal van onze gerealiseerde projecten.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact