Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Tuinontwerp Waalre

Voor een persoonlijk en uniek tuinontwerp voor uw tuin in de omgeving van Veldhoven en Waalre schakelt u Fons Linders Tuinmeesters in, een ware tuinkunstenaar. Uniek, verrassend, in harmonie met de omgeving en stijlvol, dat is wat onze tuinen kenmerkt. Wij hechten veel belang aan de balans in onze tuinen en zorgen ervoor dat deze volledig aansluit op uw woning, de omgeving en u als persoon zelf. Vergroot uw woonplezier door te genieten van een prachtige tuin die speciaal voor u ontworpen is.

Maatwerk bij de realisatie van het tuinontwerp voor uw tuin in regio Waalre en Veldhoven

Het is van groot belang dat uw tuin volledig aan uw wensen voldoet. Daarom staan bij de realisatie van het tuinontwerp voor uw tuin nabij Waalre en Veldhoven uw wensen en ideeën centraal. Om maatwerk te leveren, maken wij graag persoonlijk kennis met u door bij u langs te komen. Wij krijgen dan inzicht in u als persoon, maar ook in de omgeving. Zo bent u altijd verzekerd van een ontwerp dat bij u past.

Tevreden met het ontwerp?

Na diverse aanpassingen aan het eerste ontwerp, ligt het definitieve tuinontwerp voor u in regio Veldhoven of Waalre op tafel. Pas als u helemaal tevreden bent, start de realisatie van uw droomtuin. Onze vakmensen leggen uw tuin met alle aandacht aan en maken hierbij gebruik van wel bijna 40 jaar ervaring. En dat ziet u terug in het eindresultaat.

Laat u verrassen

Benieuwd naar wat wij voor tuinontwerp voor uw tuin in regio Waalre en Veldhoven in gedachten hebben? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. U bereikt ons op 040-2951010. Wilt u alvast een aantal gerealiseerde projecten bekijken? Deze vindt u op onze website

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact