Tuinonderhoud

 

Een goede tuin, groeit, bloeit en leeft altijd. Goed en tijdig tuinonderhoud is daarbij van groot belang. Een kwestie van snoeien en voeden vanuit pure expertise; alleen dan komt een tuin volledig tot zijn recht. Zo wordt uw tuin elk jaar mooier. Het ontwerp van een tuin kan dan nog zo sterk zijn, helemaal klaar is een tuin nooit. Natuurlijke elementen zoals bomen, heesters en ander groen blijven zich altijd ontwikkelen. Een strak geknipte of geschoren haag versterkt de belijning van een tuin. Het is daarom van doorslaggevend belang dat een tuin goed wordt onderhouden.

Wij nemen u deze werkzaamheden graag uit handen en onderhouden uw tuin voor u. Onze medewerkers gaan vakkundig te werk, mede daardoor wordt er gezorgd voor een langere levensduur van de beplanting en dus uw tuin. Daarnaast maken wij gebruik van de modernste tuintechniek voor vijvers, beregeningsinstallaties, zwembaden en verlichting.

Om maximaal aan te sluiten op uw wensen en behoeften hebben wij diverse vormen waarin wij het onderhoud van uw tuin kunnen organiseren.  Dit varieert van het volledig uitvoeren van het noodzakelijke onderhoud in uw tuin tot het op afroep uitvoeren van door u gewenste onderhoudswerkzaamheden (bijvoorbeeld winterklaar maken).  Het is ook mogelijk dat wij uw tuinman begeleiden bij de uit te voeren specialistische werkzaamheden.

Daarnaast vragen wij speciaal uw aandacht voor de voorjaarsbeurt en het aanbrengen van bosstrooisel. Bosstrooisel is een onkruidvrije biologische bodemverbeteraar op basis van gecomposteerd blad. Door uw plantenborders te voorzien van een strooisellaag wordt een natuurlijke laag tegen opkomend onkruid gevormd, waardoor er op onderhoud wordt bespaard. Daarnaast brengt het extra organische stof, voeding en bodemleven in de bodem. Bestel nu uw bosstrooisel voor het komende seizoen.

 

Onderhoudsvormen

Tuinmeester – Flexibel

Wij verzorgen de benodigde werkzaamheden in uw tuin, bijvoorbeeld als het u aan tijd ontbreekt, tijdens vakanties of als er vakkundige hulp noodzakelijk is.U belt en geeft de gewenste werkzaamheden door, welke binnen 5-10 werkdagen worden ingepland.

 • De gewerkte uren, met afgesproken uurtarief, en de verbruikte materialen worden na uitvoering gefactureerd.

Tuinmeester – Basis

Wij verzorgen, tweemaal per jaar, in het voor- en najaar, de benodigde werkzaamheden in uw tuin. U kunt zelf het reguliere en ‘eenvoudige’ werk uitvoeren.

 • In het voor- en najaar plannen wij de uitvoering van de vooraf vastgestelde werkzaamheden.
 • U wordt vroegtijdig op de hoogte gebracht van deze planning om extra gewenste werkzaamheden door te geven.
 • Door middel van een offerte wordt de prijs overeengekomen en na uitvoering aan u gefactureerd.

Tuinmeester – Basis+

Ons Basis+ pakket is gelijk aan het Basis-pakket, alleen bij dit pakket vinden de werkzaamheden elk kwartaal plaats.

Tuinmeester – Controle

 • Wij verzorgen, elke maand, de benodigde werkzaamheden in uw tuin.
 • U heeft maandelijks controle in uw tuin, waardoor eventuele onvolkomenheden direct worden ontdekt  en actie wordt ondernomen.
 • Door de regelmaat kan goed worden ingespeeld op de behoefte van de tuin.
 • Indien gewenst, kan er een vaste dag in de maand worden gepland.
 • Door middel van een offerte wordt de prijs overeengekomen en per kwartaal gefactureerd.
 • Als u een gazon heeft, zal het tussentijds maaien en water geven door u als opdrachtgever moeten worden uitgevoerd.

Tuinmeester – Controle+

Ons Control+-pakket is gelijk aan het Control-pakket, maar dan inclusief tussentijds maaien van het gazon.

Tuinmeester – Exclusief

Wij verzorgen wekelijks uw tuin en nemen u al het werk uit handen, dit biedt u de zekerheid dat de tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet.

 • Het Exclusief abonnement is de meest uitgebreide vorm en geeft u de mogelijkheid om volop te kunnen genieten van de tuin zonder er zelf in te moeten werken. Op een vooraf vastgestelde dag zullen de benodigde werkzaamheden worden uitgevoerd.
 • Tijdens deze verzorgingsronde worden alle elementen in de tuin gecontroleerd en naar behoefte van de tuin uitgevoerd. U kunt elke week uw wensen kenbaar maken en wij zullen deze direct of tijdens de eerstvolgende verzorgingsronde uitvoeren.
 • De vooraf afgesproken prijs zal worden vastgesteld door middel van een kostenindicatie gebaseerd op een kalenderjaar en worden gefactureerd als termijnen per kwartaal. Aan het eind van een kalenderjaar wordt een overzicht gemaakt van de gewerkte uren en verbruikte materialen. De reeds betaalde termijnen worden op dit overzicht in mindering gebracht waardoor een saldo ontstaat welke als eindejaarsfactuur wordt verrekend. Aan de hand van dit overzicht wordt het nieuwe termijnbedrag bepaald. U betaald dus nooit teveel.

Tevens kunt u een beroep doen op al onze diensten. Bijvoorbeeld onze Studio voor exclusieve tuinontwerpen, tuinmeubelen en tuinverlichting en voor de meest creatieve ideeën en oplossingen in en om uw tuin.

Uiteraard kunnen wij bovenstaande abonnementsvormen geheel naar uw wensen aanpassen en zullen alle afspraken schriftelijk worden vastgelegd. Wij zijn lid van de branchevereniging VHG en geven u garantie op de door ons verrichte werkzaamheden en geleverde materialen.

Een afspraak maken?

 

Klik hier