Vraag een persoonlijk gesprek aan
Vergroot u uw woonplezier
Tuinontwerp op basis van uw wensen

Tuinarchitect VeldhovenLaat uw droomtuin realiseren door dé tuinarchitect uit de omgeving van Veldhoven: Fons Linders. Wij vertalen uw dromen naar een verantwoord en uniek tuinontwerp. Wat onze tuinen kenmerkt is het exclusieve karakter, dat de wensen van u als klant uitstekend weerspiegelt. Laat u verrassen door de ideeën van onze tuinarchitect en geniet van een prachtige tuin in regio Veldhoven.

Creatief ontwerp door onze tuinarchitect in de omgeving van Veldhoven

Elke tuin, groot of klein, betekent voor ons maatwerk. Om maatwerk te leveren, maken wij graag persoonlijk kennis door bij u thuis langs te komen. Dit stelt ons in staat om de omgeving helder te krijgen en u als persoon beter te leren kennen. Op basis van deze inzichten en uw wensen stellen wij een eerste creatief ontwerp op. Na volledige tevredenheid, ontvangt u het definitieve tuinontwerp dat aansluit op uw wensen en onze visie op harmonie, vormgeving, duurzaamheid en kwaliteit. In het ontwerp leggen we alles tot in detail vast.

  • Overgaan op aanleg

    Bent u volledig tevreden met het ontwerp van onze tuinarchitect uit regio Veldhoven? Dan starten we met de realisatie van uw droomtuin. Onze vakmannen leggen uw tuin met alle aandacht aan. Wilt u uw woonplezier vergroten door een unieke tuin te realiseren? Neem dan contact op 040-2951010 en laat u verrassen door de inspirerende en verrassende ideeën. Online bekijkt u al een aantal van onze eerdere projecten.

  • Maak een afspraak

    Velden met * zijn verplicht