Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Tuinaanleg in regio Veghel

Wanneer u uw tuinaanleg in regio Veghel overlaat aan ervaren hoveniers, bent u zeker van een mooie tuin waar u ieder seizoen volop van geniet. Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen creƫert met echte passie voor het vak de meest unieke en bijzondere tuinen. Wat zijn uw wensen voor uw tuin? Maak uw wensen kenbaar en deze vormen de leidraad voor het unieke ontwerp dat wij voor u maken.

Tuinaanleg in de omgeving van Veghel op maat door ervaren hoveniers

Om nog jarenlang te kunnen genieten van uw tuin in Veghel, schakelt u uiteraard hoveniers in die de tuinaanleg van A tot Z perfectioneren, inclusief het ontwerp en onderhoud. Om een tuin te realiseren die perfect bij u als persoon en bij uw woning past, maken wij eerst graag persoonlijk kennis met u door bij u thuis langs te komen. Zo leren wij zowel u als de omgeving beter kennen. Deze indrukken combineren we vervolgens met uw wensen en onze visie op kwaliteit, vormgeving, harmonie en duurzaamheid in een creatief tuinontwerp.

Geniet van een prachtige tuin

Voldoet het tuinontwerp volledig aan uw wensen en eisen? Dan starten onze hoveniers uit Nuenen met uw tuinaanleg, bijvoorbeeld in regio Veghel, Eindhoven of Helmond. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Neem contact op met onze hoveniers voor tuinaanleg bij u in Veghel of een andere regio in de buurt en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Ook als u vragen heeft, belt u naar 040-2951010. Bekijk online alvast een aantal van onze eerdere projecten ter inspiratie.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact