Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Tuinaanleg Oud-Turnhout

Voor bijzondere tuinaanleg in de omgeving van Oud-Turnhout, schakelt u een tuinarchitect van Fons Linders in. Bijzondere tuinen realiseren voor bijzondere mensen, dat is wat onze werkwijze kenmerkt. De tuinen staan bekend om het duurzame ontwerp, een natuurlijke balans en het gevoel voor schoonheid. Al 36 jaar zijn wij actief in het vak en hebben we diverse tuinen ontworpen en gerealiseerd.  Voor we starten met tuinaanleg in regio Oud-Turnhout, realiseren we eerst een sterk tuinontwerp. Voor dit ontwerp verdiepen we ons altijd in de opdrachtgever.

Bij elke tuinaanleg in regio Oud-Turnhout hoogwaardige kwaliteit

Onze tophoveniers gaan bij iedere tuinaanleg in regio Oud-Turnhout voor de beste kwaliteit materialen en duurzaamheid in tuinonderhout. Tuinaanleg dat verder gaat dan alleen een mooi uiterlijk. Wij gaan voor een tuin die u ook kunt proeven, ruiken en voelen. Een tuin waar u dag in dag uit weer van geniet.

Uw wensen en ideeën

U wilt genieten van uw tuin, dus uw wensen en ideeën staan altijd centraal. Samen stellen we een creatief ontwerp op, waarbij uw wensen en onze visie op duurzaamheid, vormgeving van kwaliteit gecombineerd wordt. In deze detailtekeningen wordt aan alles gedacht en ze brengen uw tuin alvast tot leven. Bij de realisatie wordt het snel duidelijk hoe uw tuin het goede leven versterkt.

Uniek ontwerp voor u samengesteld

Bij tuinaanleg in de omgeving van Oud-Turnhout staan wij garant voor een creatieve uitvoering van een ontwerp. Geniet dagelijks van het luxe en authentieke geval dat uw tuin uitstraalt. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 040-2951010 en ontdek wat er allemaal mogelijk is. 

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact