Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Tuinaanleg in regio Oud-Turnhout

Voor een bijzondere tuinaanleg in de omgeving van Oud-Turnhout, schakelt u een tuinarchitect van Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen in. Bijzondere tuinen realiseren voor bijzondere mensen, dat is wat onze werkwijze kenmerkt. De tuinen die wij ontwerpen en aanleggen staan bekend om het duurzame ontwerp, een natuurlijke balans en het gevoel voor schoonheid. Al meer dan 38 jaar zijn wij actief in het vak en hebben we diverse tuinen ontworpen en gerealiseerd. Voor we starten met tuinaanleg bij uw woning in regio Oud-Turnhout, realiseert onze tuinarchitect eerst een sterk tuinontwerp. Voor dit ontwerp verdiepen we ons altijd in de opdrachtgever.

Bij elke tuinaanleg in regio Oud-Turnhout hoogwaardige kwaliteit

Onze tophoveniers gaan bij iedere tuinaanleg in regio Oud-Turnhout voor de beste kwaliteit materialen en duurzaamheid in tuinonderhoud, waar uiteraard ook uw tuinarchitect van Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen rekening mee zal houden. Tuinaanleg die verder gaat dan alleen een mooi uiterlijk. Wij gaan voor een tuin die u ook kunt proeven, ruiken en voelen. Een tuin waar u dag in dag uit weer van geniet!

Uw wensen en ideeën staan centraal

U wilt genieten van uw tuin, dus uw wensen en ideeën zijn altijd de basis voor ons. Samen stellen we een creatief ontwerp op, waarbij uw wensen en onze visie op duurzaamheid, vormgeving van kwaliteit gecombineerd worden. In deze detailtekeningen wordt aan alles gedacht en de ontwerpers brengen uw tuin alvast tot leven. Bij de realisatie wordt snel duidelijk hoe uw tuin het goede leven versterkt.

Laat een uniek ontwerp samenstellen

Bij tuinaanleg in de omgeving van Oud-Turnhout staat onze tuinarchitect garant voor een creatieve uitvoering van een ontwerp. Of het nu gaat om een stadstuin of een onderhoudsvrije tuin. Geniet het hele jaar door van de luxe en authentieke uitstraling van uw tuin! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 040-2951010 en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact