Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Tuinaanleg in regio Eindhoven

Wanneer u een unieke en prachtige tuin wilt creƫren, doet u er goed aan om een specialist in tuinaanleg in de omgeving van Eindhoven in te schakelen. Bij Fons Linders Tuinmeesters in Nuenen staan we bekend om onze unieke en duurzame tuinen op maat. Onze tuinen hebben een exclusief karakter en weerspiegelen altijd de wensen van onze klanten. Hoe ziet u uw tuin voor zich?

Een persoonlijke werkwijze bij tuinaanleg in regio Eindhoven

Om een tuin op basis van uw wensen te realiseren, maken wij graag persoonlijk kennis met u voordat we bij u in Eindhoven starten met de tuinaanleg. Wij komen graag bij u langs om u en uw omgeving beter te leren kennen. Vervolgens luisteren wij naar uw wensen en verduidelijken we aan u onze visie op kwaliteit, duurzaamheid, vormgeving en harmonie. Wanneer u volledig tevreden bent met het creatieve tuindesign, begint de realisatie van uw tuin.

Profiteer van vakmanschap

Wanneer u ons inschakelt voor tuinaanleg in de omgeving van Eindhoven, bijvoorbeeld voor een stadstuin of vijvertuin, bent u verzekerd van vakmanschap. Uw tuin wordt met alle aandacht en met oog voor detail aangelegd door onze vakmannen uit Nuenen. Start met het genieten van een tuin die weer een prachtig geheel vormt! Laat uw wensen horen en neem contact met ons op door te bellen naar 040-2951010. Als u vragen heeft, staan wij u uiteraard ook graag te woord. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan online een aantal van onze eerdere projecten.

 

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact