Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Tuin design Eindhoven

Een bijzonder thuis design voor bijzondere mensen in regio Eindhoven. Daar doet een tuinarchitect van Fons Linders Tuinmeesters het voor. Tuinen die het goede leven onderstrepen door hun duurzame ontwerp, een natuurlijke balans en gevoel voor schoonheid. In de afgelopen 36 jaar hebben wij als tuinarchitect in de regio Eindhoven een grote verscheidenheid aan tuinen ontworpen en met onze hoveniers gerealiseerd. Aan elke tuin in regio Eindhoven ligt een sterk design ten grondslag. Wij maken graag maatwerk in tuinontwerp en tuinaanleg en zetten ons elke keer weer volledig in voor de tuin die we op dat moment onder handen hebben. Persoonlijke tuinen maken begint voor ons door ons te verdiepen in de opdrachtgever.

Laat een prachtig tuin design ontwerpen in de omgeving van Eindhoven

Fons Linders Tuinmeesters verzorgt al 36 jaar hoogwaardige tuinontwerpen in Eindhoven en omgeving. Onze tophoveniers streven bij elke tuinaanleg naar de beste kwaliteit materialen, duurzaamheid in tuinonderhoud en balans door de schoonheid van de natuur. Een goede tuinarchitect neemt alle zintuigen in ogenschouw: een tuinaanleg die het goede leven ondersteunt, gaat verder dan alleen een mooi uiterlijk. Tuinspecialisten van Fons Linders gunnen u een tuin die u ook kunt proeven, voelen en ruiken. Een creatief design voor uw tuin in Eindhoven laat u hier elke dag opnieuw van genieten. Zo wordt uw buitenruimte in Eindhoven of omgeving een prachtig verlengstuk van een mooi leven.

Creatief tuinontwerp en duurzaam tuinonderhoud

Een creatieve architectuur van uw tuin begint bij uzelf. Uw wensen en ideeën staan altijd voorop. Samen met ons komen we vervolgens tot een design voor uw tuin in regio Eindhoven dat kwaliteit, vormgeving en duurzaamheid volledig in harmonie brengt. Detailtekeningen en diverse visualisaties brengen uw tuin alvast subtiel tot leven. Aan alles wordt gedacht: comfortabel tuinonderhoud, verlichting voor veiligheid en sfeer, bouwkundige aanpassingen en een mooi vormenspel. Bij de uitvoering van het design voor uw tuin in regio Eindhoven wordt pad voor pad en plant voor plant duidelijker hoe geraffineerd uw tuin het goede leven versterkt dat u gewend bent.

Een creatieve uitvoering voor uw tuin

Onze tuinarchitectuur staat altijd garant voor een creatieve uitvoering van een ontwerp dat uniek voor u is samengesteld. Zo geniet u dagelijks weer van het authentieke, luxe gevoel dat wij met passie voor uw tuin en de directe omgeving van uw woning kunnen creëren. Maak een afspraak door te bellen naar 040-2951010.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact