Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stadstuin Tilburg

In een sfeervolle stadstuin ontkomt u even aan de drukte waar een stad zoals Tilburg om bekend staat. Meestal is er een klein perceel beschikbaar voor zo’n tuin. Hiervoor is een strak design van een tuinarchitect van Fons Linders Tuinmeesters gewenst. Geniet in een druk stedelijk gebied van een eigen stuk natuur en kom helemaal tot rust in uw stadstuin.

Een unieke stadstuin in het stedelijk gebied van Tilburg

Waar een dorpstuin vaak gekenmerkt wordt door de vrijheid, is een stadstuin vaak omgeven door muren en schuttingen. Dit creëert een totaal andere sfeer en vraagt om een uniek tuinontwerp. Harmonie, kwaliteit, duurzaamheid en vormgeving, stuk voor stuk kenmerken van onze tuinontwerpen.

Op basis van uw wensen

Voordat wij aan de slag gaan met een creatief ontwerp voor uw stadstuin in regio Tilburg, maken wij graag persoonlijk kennis met u. We komen bij u thuis om uw omgeving met eigen ogen te zien. In dit persoonlijke gesprek geeft u uw wensen aan en deze vertalen wij door naar het eerste ontwerp. Wanneer het ontwerp definitief is, starten onze hoveniers met de realisatie van uw stadstuin.

Geniet van een levendige stadstuin

Ook een stadstuin in bijvoorbeeld Tilburg dient goed en tijdig onderhouden te worden. Een tuin leeft namelijk altijd. Het onderhoud verzorgen wij ook graag voor u. Wilt u meer weten over onze service? Of wilt u ons inschakelen om een unieke stadstuin te realiseren? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar 040-2951010. Laat u verrassen door de creatieve ideeën van onze hoveniers. Bekijk alvast een aantal van onze projecten en doe inspiratie op.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact