Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stadstuin Eindhoven

 Geniet van een prachtige stadstuin in de omgeving van Eindhoven, ontworpen en aangelegd door Fons Linders Tuinmeesters. Met veel passie creëren we een unieke tuin die volledig aan uw wensen voldoet. Uw wensen worden vertaald naar een exclusief ontwerp. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze als u contact met ons opneemt.

Hoe ziet uw stadstuin in Eindhoven eruit?

Dit is een belangrijke vraag in het ontwerpproces. Uiteraard ontwerpen de experts van Fons Linders een stadstuin in Eindhoven die helemaal past bij uw wensen en behoeften. Wij komen graag bij u thuis om de omgeving te verkennen. Op die manier komen wij tot een eerste ontwerp. Is het ontwerp precies zoals de stadstuin in Eindhoven die u voor ogen had? Dan beginnen onze hoveniers met het aanleggen van uw droomtuin.

Vraag een persoonlijk gesprek aan

De perfecte harmonie tussen kleur, vormen, materiaal en omliggende natuur. Dat is wat u kunt verwachten van een stadstuin ontworpen en aangelegd door Fons Linders Tuinmeesters. Op onze website doet u alvast inspiratie op met eerder gerealiseerde projecten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag aan de stadstuin van uw dromen in de omgeving van Eindhoven. Vraag een persoonlijk gesprek aan door te bellen naar 040-2951010

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact