Home » Onderhoudsvrije tuin

Onderhoudsvrije tuin

Een onderhoudsvrije tuin is de ideale oplossing voor als u een tuin heeft, maar geen groene vingers. Wilt u een tuin waar u niets aan hoeft te doen en waar geen onderhoud voor nodig is, maar die wel duurzaam en verantwoord is? Bij ons krijgt u een tuin waar u lekker in kunt zitten en relaxen. Wij stoppen pas wanneer u helemaal tevreden bent.

Start met genieten in uw onderhoudsvrije tuin

Een onderhoudsvrije tuin hoeft niet te betekenen dat het een simpele tuin is. Bij ons krijgt u een mooie tuin waarvan u een lange periode kunt genieten. Door te kiezen voor een mooie bestrating krijgt u tuin karakter. Om uw tuin helemaal af te maken, kunt u ook een beroep op ons doen als het gaat om tuinmeubelen en tuinverlichtingen. U geeft aan wat uw wensen zijn en hier spelen wij op in met onze visie, kwaliteit en vormgeving. U ontvangt een ontwerp van de tuin waar alles tot in detail is uitgewerkt.

Aan de slag met uw droomtuin

Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag om uw droomtuin te creëren. Met de vakmanschap en onze expertise van Fons Linders Tuinmeesters in Nuenen realiseren wij uw onderhoudsvrije tuin. Om een afspraak te maken belt u naar 040-2951010. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u andere vragen, dan kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken. U kunt inspiratie opdoen door een onze vorige projecten te bekijken.

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Contact