Home » Onderhoudsvrije tuin

Onderhoudsvrije tuin

Een onderhoudsvrije tuin is de ideale oplossing wanneer u geen groene vingers heeft, maar wel wilt genieten van een mooie tuin. Wilt u een tuin waar u niets aan hoeft te doen en waar geen onderhoud voor nodig is, maar die wel duurzaam en verantwoord is? Bij Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen krijgt u een tuin waar u zorgeloos in kunt zitten en relaxen. Wij stoppen pas wanneer u helemaal tevreden bent!

Start met genieten in uw onderhoudsvrije tuin

Een onderhoudsvrije tuin hoeft niet te betekenen dat het een simpele tuin is. Bij ons krijgt u een mooie tuin waarvan u een lange periode kunt genieten. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een mooie bestrating krijgt uw tuin karakter. Om uw tuin helemaal af te maken, kunt u ook een beroep op ons doen als het gaat om tuinmeubelen en -verlichting. U geeft aan wat uw wensen zijn en hier spelen wij op in met onze visie, kwaliteit en vormgeving. U ontvangt een ontwerp van de tuin waar alles tot in detail is uitgewerkt. Dit geldt natuurlijk ook wanneer u een andere soort tuin wilt, bijvoorbeeld een bostuin of een uitgebreide villatuin.

Aan de slag met uw droomtuin

Vertel ons uw wensen voor uw onderhoudsvrije tuin en Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen gaat voor u aan de slag om uw droomtuin te creëren. Met vakmanschap en uitgebreide expertise realiseren wij uw volledige tuin, waarbij we ook later graag voor het nodige onderhoud zorgen. Om een afspraak te maken belt u naar 040-2951010. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Contact