Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Natuurlijke zwemvijver laten ontwerpen en aanleggen

Wilt u een natuurlijke zwemvijver laten ontwerpen en aanleggen voor meer ontspanning en uitstraling in uw tuin? Schakel dan Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen in voor het beste resultaat. Wij verlenen bij ieder project een totaalservice en stellen de wensen van onze klanten volledig centraal. Uiteraard combineren wij uw wensen met onze ideeën om zo een professioneel resultaat in uw tuin neer te zetten. Het ontwerpen en aanleggen van een natuurlijke zwemvijver in de tuin is een van de vele diensten die wij u kunnen leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen deze graag aan u!

Een natuurlijke zwemvijver laten ontwerpen en aanleggen door onze tuinarchitecten en tophoveniers

Op de warme lente- of zomerdagen is het natuurlijk heerlijk om te kunnen zwemmen in uw eigen tuin. U kunt natuurlijk kiezen voor een zwembad, maar een natuurlijke zwemvijver laten ontwerpen en aanleggen die perfect bij uw tuin past, is een prachtig alternatief hiervoor. Zo geniet u ook in de herfst en winter van een mooie vijver die de sfeer in uw tuin compleet maakt. Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen heeft in het verleden al verschillende vijvertuinen aangelegd, waardoor wij over uitgebreide kennis en expertise beschikken voor het ontwerpen en aanleggen van een natuurlijke zwemvijver in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort kunt zwemmen in een kwalitatief hoogwaardige zwemvijver en dat deze perfect gecombineerd wordt met de huidige omgeving. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw omgeving te leren kennen en om uw wensen uitgebreid te bespreken. Onze hoveniers en tuinarchitecten voeren projecten uit in de wijde omgeving van Nuenen, bijvoorbeeld in Veldhoven en Helmond, maar ook in bijvoorbeeld Oud-Turnhout.

Maak een afspraak voor een eerste gesprek

Pas wanneer u volledig tevreden bent over het ontwerp, gaan wij voor u aan de slag. Wij vinden het dan ook belangrijk dat ieder tuinproject uniek is en aansluit bij de behoeften van onze klanten. Ook leggen wij onze tuinen – en alle bijbehorende voorzieningen – op een duurzame manier aan. Zo geniet u nog jarenlang van uw tuin, waarbij we natuurlijk ook graag het nodige tuinonderhoud verrichten wanneer dit nodig is. Neem contact met ons op om uw vragen te stellen over het ontwerpen en aanleggen van een natuurlijke zwemvijver en om een vrijblijvende afspraak in uw tuin in te plannen. Bel hiervoor naar 040-2951010.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact