Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Moderne tuinarchitectuur

Een specialist op het gebied van moderne tuinarchitectuur is Fons Linders Tuinmeesters. Onze passie is het creëren van unieke tuinen die uitstekend bij uw wensen en woning passen. Past een moderne tuin prachtig bij uw woning? Dan vertalen wij uw dromen naar een exclusief en verantwoord ontwerp. De ontwerpen hebben één ding gemeen. Dat is het exclusieve karakter waarin uw wensen naar voren komen.

Laat u verrassen door de mogelijkheden van moderne tuinarchitectuur

Wat kan moderne tuinarchitectuur u allemaal bieden? Onze tuinspecialisten vertellen u graag over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek bij u thuis. Om het tuinontwerp van uw dromen te realiseren, bekijken wij graag de omgeving met eigen ogen. Na dit oriënterende proces, starten wij met het definitieve tuinontwerp. Uw wensen worden in dit ontwerp gecombineerd met onze visie op duurzaamheid, vormgeving, kwaliteit en harmonie. Alles wordt dit in de kleinste details vastgelegd.

Experts leggen uw tuin aan

Ziet u mogelijkheden op het gebied van moderne tuinarchitectuur? Bent u volledig tevreden met het unieke tuinontwerp? Vanaf het definitieve ontwerp starten onze vakmannen met de realisatie van uw tuinproject. Uw tuin wordt met alle aandacht aangelegd. Hierbij gebruiken wij de ervaringen die wij in de afgelopen 40 jaar hebben opgedaan. Deze expertise ziet u terug in het eindresultaat. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken door te bellen naar 040-2951010. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Op de website bekijkt u een aantal eerdere projecten.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact