Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Mediterrane tuin ontwerp

Als u een mediterrane tuin wilt laten aanleggen, is het bij het ontwerp van groot belang om het Nederlandse klimaat in het achterhoofd te houden. Deze prachtige tuin straalt de exotische sfeer uit die u gewend bent in mediterrane landen, maar dan in uw eigen achtertuin. U maakt van uw tuin een plek waar u volledig tot rust komt en geniet in een heerlijke omgeving door Fons Linders Tuinmeesters in te schakelen.

Een mediterrane tuin laten aanleggen? Laat uw wensen horen voor het ontwerp

Het klimaat in Nederland verschilt erg van het klimaat in de Zuid-Europese landen. Dit betekent dat u niet zomaar alles kunt planten, wat in andere landen wel mogelijk is. Onze specialisten hebben veel kennis om een prachtig ontwerp voor een mediterrane tuin in Nederland te realiseren. Bij dit ontwerp staan uw wensen uiteraard centraal. Wij komen graag bij u langs om de tuin en de omgeving met eigen ogen te zien, om vervolgens een uniek ontwerp op maat op te stellen.

Starten met de realisatie van uw tuinproject

Nadat u tevreden bent met het ontwerp, starten onze experts met de aanleg van uw mediterrane tuin. Wanneer deze gerealiseerd is, leveren wij deze samen met u op. Als u volledig tevreden bent, zijn wij dat ook. U ontvangt extra zekerheid door de garantie op het geleverde werk en de gebruikte materialen. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, belt u naar 040-2951010. Bekijk alvast een aantal van onze eerdere projecten en doe inspiratie op.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact