Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Landschaps en tuinarchitectuur

Zoekt u een specialist in landschaps- en tuinarchitectuur of een deskundige partner in landschapsontwikkeling? Dan moet u bij Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen zijn. Al meer dan 40 jaar zijn wij een specialist in het ontwerpen en aanleggen van unieke tuinen. Hoe wij tot deze ontwerpen komen? Dat leggen we u graag uit. U vertelt uw wensen en vervolgens combineren wij deze met ons uitgebreide vakmanschap en onze expertise in tuinontwerp en landschapsontwikkeling. Het resultaat van onze landschaps- en tuinarchitectuur is een verbluffende tuin waar u lang van geniet.

Specialisten actief in de landschaps- en tuinarchitectuur en landschapsontwikkeling

Wanneer u ons inschakelt voor het ontwerpen en realiseren van uw droomtuin, staat er een ervaren topteam van vakmannen voor u klaar. Kiest u voor moderne tuinarchitectuur? Of gaat u liever voor een landelijke tuin? Voordat de realisatie van uw tuinproject van start gaat, is in ieder geval allereerst een uniek tuinontwerp nodig dat aan uw wensen voldoet. Om het tuinontwerp volledig naar uw wensen op te stellen, komen we graag bij u thuis langs om de omgeving te verkennen. Vertel in dit persoonlijke gesprek op locatie uw wensen en laat u verrassen door onze specialisten op het gebied van landschapsontwikkeling en landschaps- en tuinarchitectuur.

Start met genieten

Kom achter de mogelijkheden door een afspraak te maken met een van onze experts uit Nuenen op het gebied van landschaps- en tuinarchitectuur en landschapsontwikkeling. Vertel uw wensen en vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Voor het maken van een afspraak belt u naar 040-2951010. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier. Wilt u eerst meer weten of heeft u specifieke vragen? Dan staan wij u telefonisch graag te woord. Online doet u alvast inspiratie op door een aantal van onze eerdere projecten te bekijken.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact