Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Hoveniers Veghel

Wat maakt Fons Linders Tuinmeesters nu zo uniek ten opzichte van andere hoveniers in de omgeving van Veghel? Dat is het vol passie creëren van unieke tuinen. U vertelt uw wensen en wij vertalen uw wensen naar een verantwoord en exclusief tuinontwerp. In dit ontwerp en vervolgens in de aanleg realiseren wij harmonie tussen kleuren materiaal, vormen en de natuur. Wat zijn uw wensen voor uw droomtuin?

Hoveniers in regio Veghel met persoonlijke werkwijze

Onze hoveniers uit Nuenen, vlak bij Veghel, staan bekend om de persoonlijke werkwijze. Zo ontmoeten wij u graag bij u thuis voordat we aan de slag gaan met het tuinontwerp. Door uw omgeving met eigen ogen te zien, zijn wij beter in staat om een creatief ontwerp te realiseren waarin uw wensen centraal staan. Het ontwerp is een combinatie van uw wensen met onze visie op kwaliteit, duurzaamheid, harmonie en vormgeving.

Vergroot uw woonplezier

Om optimaal woonplezier te creëren, is een droomtuin van groot belang. Wanneer u onze hoveniers inschakelt voor het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin, weet u zeker dat uw tuin in regio Veghel met alle aandacht wordt aangelegd. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in het vak en dat ziet u terug in ons werk. Laat uw wensen horen door een afspraak te maken en bel naar 040-2951010

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact