Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Hovenier nabij Vught

Laat uw tuinontwerp realiseren door een hovenier met passie uit de omgeving van Vught. Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen ontwerpt en legt prachtige tuinen aan die volledig in balans zijn. Onze tuinspecialisten hebben een passie voor tuinen en ademen, spreken en voelen de natuur. De realisatie van uw droomtuin is bij ons in goede handen. Vergroot uw woonplezier met een prachtige tuin waar u het hele jaar door van geniet.

Een tuinontwerp van de hoogste kwaliteit door een hovenier nabij Vught

Wanneer u ons inschakelt, kiest u voor één van de negen hoveniersbedrijven in Nederland die het predicaat Tophovenier mogen voeren. Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen, nabij Vught, is een hovenier die hier met trots deel van uitmaakt. Dit komt door de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden. Voor tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud staat onze hovenier uit de omgeving van Vught voor u klaar. Een tuin met een exclusief karakter, dat realiseren wij met onze kennis, passie en ons vakmanschap.

Tuinen met een verrassing

Wij vertalen uw dromen naar een exclusief en verantwoord tuinontwerp. Markant en spraakmakend, los van het traditionele denken. Dat is wat onze werkwijze kenmerkt. Alle tuinen die wij aanleggen hebben een overeenkomst. Stuk voor stuk zijn het tuinen met een verrassing. Een grote of een kleine tuin? Het maakt voor ons niets uit, wij realiseren een tuinontwerp met de juiste balans. Wilt u een afspraak maken met onze hovenier uit Nuenen, nabij Vught, of heeft u vragen over bijvoorbeeld onze werkwijzen voor een tuinontwerp? Bel naar 040-2951010 en stel al uw vragen. Uiteraard maken wij ook graag met u een afspraak, eventueel op een door u gewenste locatie.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact