Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Hovenier Veldhoven

Zoekt u naar een hovenier in de omgeving van Veldhoven die van uw tuin een droomtuin maakt? Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen is uw partner. Vol passie gaan wij te werk en creëren wij unieke tuinen. Op basis van uw wensen, realiseren wij een exclusief en verrassend tuinontwerp die uw wensen weerspiegelt. Wanneer u volledig tevreden bent, leggen de vakmannen van hoveniersbedrijf uit Veldhoven de tuin uiteraard ook voor u aan.

Verzekerd van maatwerk bij de hovenier nabij Veldhoven

Uw droomtuin komt altijd voort uit uw persoonlijke wensen en uw levensstijl. Hoe uw droomtuin eruitziet, verschilt waarschijnlijk van de wensen en behoeftes van een ander persoon. Daarom gaan wij persoonlijk te werk en leren we u eerst graag kennen. Om maatwerk te leveren dat exact aan uw wensen voldoet, komen wij graag bij u thuis langs om de omgeving te bekijken. Naar aanleiding van het intakegesprek in combinatie met de omgeving stellen wij een uniek tuinontwerp op.

Ervaren hoveniers vol passie

Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp, begint de realisatie door ons hoveniersbedrijf nabij Veldhoven. Uw geeft de realisatie uit handen aan ervaren vakmannen die met alle aandacht te werk gaan. Al meer dan 40 jaar is ons hoveniersbedrijf uit de omgeving van Veldhoven actief. Deze expertise ziet u terug in uw droomtuin.

Geniet van uw droomtuin

Laat uw wensen werkelijkheid worden en schakel onze hovenier nabij Veldhoven in. Laat u verrassen door alle inspirerende ideeën en kom tot een prachtig ontwerp. Voor het maken van een afspraak met ons hoveniersbedrijf in regio Veldhoven belt u naar 040-2951010. Als u vragen heeft, beantwoorden wij deze ook graag telefonisch.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact