Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Maak direct een afspraak

Uw hovenier in de buurt van Veldhoven

Zoekt u naar een hovenier in de omgeving van Veldhoven, die gespecialiseerd is in tuinontwerp en -aanleg en die van uw tuin een droomtuin maakt? Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen is uw partner. Vol passie gaan wij te werk en creëren wij unieke tuinen voor onze opdrachtgevers. Op basis van uw wensen realiseren wij in Veldhoven of omgeving een exclusief en verrassend tuinontwerp dat uw wensen weerspiegelt. Wanneer u volledig tevreden bent, leggen de vakmannen van ons hoveniersbedrijf uit Nuenen uw tuin in regio Veldhoven uiteraard ook voor u aan.

Verzekerd van maatwerk bij de hovenier nabij Veldhoven

Uw droomtuin komt altijd voort uit uw persoonlijke wensen en uw levensstijl. Het resultaat van uw droomtuin is dan ook altijd uniek. Daarom gaan wij persoonlijk te werk en leren we u eerst graag kennen. Om maatwerk te leveren dat exact aan uw wensen voldoet, komen wij graag bij u thuis langs om de omgeving in het geheel te bekijken. Op basis van het intakegesprek, in combinatie met de omgeving, stellen wij een uniek tuinontwerp op voor uw tuin in bijvoorbeeld Veldhoven, Eindhoven of Helmond.

Ervaren hoveniers vol passie

Wanneer u helemaal tevreden bent met het tuinontwerp, begint de realisatie van uw nieuwe tuin door ons hoveniersbedrijf nabij Veldhoven. Uw geeft de realisatie uit handen aan ervaren vakmannen die met passie en aandacht te werk gaan. Al meer dan 40 jaar is ons hoveniersbedrijf in de omgeving van Veldhoven actief, maar ook in vele andere Brabantse regio’s. Onze uitgebreide expertise ziet u terug in het resultaat.

Geniet van uw droomtuin

Laat uw wensen werkelijkheid worden en schakel onze hovenier nabij Veldhoven in. Laat u verrassen door alle inspirerende ideeën en kom tot een prachtig ontwerp. Voor het maken van een afspraak met ons hoveniersbedrijf, bijvoorbeeld bij u op locatie in Veldhoven, belt u naar 040-2951010. Als u vragen heeft, beantwoorden wij deze ook graag telefonisch.

Tuin van het jaar 2018

Tuin van het jaar 2019

Contact