Home » Franse tuin

Franse tuin

Een Franse tuin is een bijzondere, maar ook rustige tuin om heerlijk in te ontspannen. Het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin heeft. Dankzij het lijnenspel in de tuin wordt er genoeg diepte gecreëerd waardoor uw tuin (nog) groter lijkt. In een Franse tuin kunt u veel groen vinden met strakke vormen, hierbij kunt u denken aan de tuinen van Versailles.

Een Franse tuin met symmetrie en rust

U kijkt naar uw tuin en ziet perfecte symmetrie waardoor u meteen een bepaalde rust over u heen krijgt. Dat is typisch een Franse tuin! Een tuin waar de linkerkant er net zo mooi uitziet als de rechterkant. Een bijzondere tuin vol met karakter en een perfecte balans. Denk aan bomen of struiken die in unieke vormen gesnoeid zijn. Deze vormen kiest u zelf uit. Bent u zelf niet handig met het snoeien, dan kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen. Alles in de tuin planten wij met zorg, kwaliteit en expertise die wij de afgelopen veertig jaar hebben opgebouwd. Op deze manier komt uw tuin volledig tot zijn recht en blijft uw tuin jaren mooi.

Uw wensen staan centraal in ons ontwerp

Met onze expertise leggen wij uw nieuwe tuin zo aan dat u er voor een lange periode van kunt genieten. Uw wensen staan centraal in het ontwerp en het creëren van de tuin. Uw tuin is pas klaar wanneer u tevreden bent. Bent u geïnteresseerd in een bijzondere Franse tuin? Neem dan nu nog contact met Fons Linders Tuinmeesters in Nuenen op door te bellen naar 040-2951010 en geniet de komende jaren van uw nieuwe tuin.

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Contact