Home » Franse tuin

Franse tuin

Een Franse tuin is een bijzondere, maar ook rustige tuin om heerlijk in te ontspannen. Het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin heeft. Dankzij het lijnenspel in de tuin wordt er genoeg diepte gecreëerd waardoor uw tuin (nog) groter lijkt. In een Franse vindt u veel groen met strakke vormen, hierbij kunt u denken aan de beroemde tuinen van Versailles. Laat uw Franse tuin ontwerpen en aanleggen door Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen en profiteer van uitgebreid vakmanschap!

Een Franse tuin met symmetrie en rust

U kijkt naar uw tuin en ziet perfecte symmetrie, waardoor u meteen een bepaalde rust over u heen krijgt. Dat is typisch een Franse tuin! Een tuin waar de linkerkant er net zo mooi uitziet als de rechterkant. Een bijzondere tuin vol met karakter en een perfecte balans. Denk aan bomen of struiken die in unieke vormen gesnoeid zijn. Deze vormen kiest u uiteraard helemaal zelf uit. Bent u zelf niet handig met snoeien, dan kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen. Alles in de tuin planten wij met zorg, kwaliteit en expertise die wij de afgelopen decennia hebben opgebouwd. Op deze manier komt uw tuin volledig tot zijn recht en blijft uw tuin jarenlang mooi.

Vertel uw wensen voor uw tuinontwerp

Met onze expertise leggen wij uw nieuwe tuin zo aan dat u er voor een lange periode van kunt genieten, of het nu gaat om een typisch Franse tuin, een stadstuin met beperkte ruimte, een strakke tuin of een romantische Engelse tuin. Uw wensen staan centraal in het ontwerp en het realiseren van de tuin. Uw tuin is pas klaar wanneer u tevreden bent! Bent u geïnteresseerd in een bijzondere Franse tuin of een andere stijl? Neem dan nu contact op met Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen door te bellen naar 040-2951010.

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Contact