Home » Exclusieve tuinen

Exclusieve tuinen

Alles waar u van droomt, kunt u kwijt in onze exclusieve tuinen, ontworpen door de tuinarchitecten van Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen. Een exclusief tuinontwerp en exclusieve tuinaanleg zorgt voor een nog uniekere uitstraling van uw woon- en leefomgeving. Bomen, planten, een zwembad en zelfs sierbestrating; al uw wensen werken wij uit tot een tuin die volledig bij u past. Door de expertise die onze tuinarchitecten en hoveniers de afgelopen jaren hebben opgebouwd, zijn wij in staat u van een exclusief tuinontwerp en exclusieve tuinaanleg te voorzien waarin alle aspecten van uw droomtuin in verwerkt zijn. Ook wordt er door ons rekening gehouden met het milieu door uw tuin verantwoord en duurzaam aan te leggen.

Perfecte combinatie voor exclusieve tuinen

Wilt u dat uw tuin luxe uitstraalt of uw eigen identiteit of creativiteit representeert? Onze tuinarchitecten en onze specialisten in tuinaanleg brengen alle elementen van uw exclusieve tuin samen in een exclusief tuinontwerp en eindresultaat. Uw wensen staan centraal in het ontwerp en uw uiteindelijke tuin. Aan een exclusief tuinontwerp voegen wij bovendien altijd karakter, kwaliteit en duurzaamheid toe. Deze combinatie leidt tot een perfecte match speciaal op maat gemaakt voor u, die in de praktijk wordt gebracht bij de exclusieve tuinaanleg. Mocht u nog inspiratie nodig hebben of een beter beeld willen krijgen van wat wij voor u kunnen realiseren, dan kijkt u naar een aantal van onze eerder aangelegde tuinen. Onze ervaren hoveniers en tuinarchitecten zijn u met een totaalservice van dienst om uw exclusieve droomtuin te creëren. Kortom: Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen levert met passie exclusieve tuinen op maat aan!

Het hele jaar lang een mooie tuin

Uw tuin hoort het verlengstuk te zijn van uw woning. Bij exclusieve tuinen op maat is dit zeker het geval. Een dergelijke tuin ziet er het hele jaar mooi uit. Om dit voor elkaar te krijgen is goed onderhoud van groot belang. Wij zorgen er dan ook graag voor uw tuin er het hele jaar door als nieuw uit blijft zien, of het nu gaat om een exclusieve of een moderne tuin. Wilt u uw tuin omtoveren tot een exclusieve tuin of wilt u bijvoorbeeld meer weten over deze tuinen, een exclusief tuinontwerp of de fase van de tuinaanleg? neem dan contact met ons op door te bellen naar 040-2951010.

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Contact