Home » Engelse tuin

Engelse tuin

Een voorbeeld van een tuin die als romantisch gezien kan worden, is een Engelse tuin. In tegenstelling tot een Franse tuin lijkt het bij een Engelse tuin er vaak op alsof alles maar ergens neergelegd is. Het tegendeel is waar! Alles wordt zo ontworpen om de tuin er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Een tuin met een typisch Engels karakter, waarin al uw wensen terugkomen.

Een gezellige, kleurrijke Engelse tuin om in te ontspannen

Een slingerpad door de hele tuin gelegd, gemaakt van kleine stenen. Lopend over het slingerpad komt u bij een gezellige zithoek uit waar u heerlijk kunt genieten van een kop thee. Hier geniet u van de mooie kleurrijke planten die om u heen staan. In de Engelse tuin realiseren wij een schitterende harmonie tussen kleuren en vormen in de tuin. Ervaar het gevoel alsof u er even tussenuit bent. Wilt u het onderhoud van uw tuin uitbesteden en tevens uw tuin helemaal afmaken met verlichting en mooie tuinmeubelen, uiteraard kunt u dan ook bij ons terecht.

Ervaren vakmensen met zorg voor uw tuin

Iedere tuin wordt gelegd door ervaren vakmensen die veel zorg en kwaliteit in hun werk leggen. De duurzaamheid van de tuin zorgt ervoor dat u voor een lange periode van uw nieuwe tuin geniet. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met Fons Linders Tuinmeesters in Nuenen op en bel naar 040-2951010.

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Bekijk onze foto’s

Contact