Home » Bostuin

Bostuin

Houdt u van het bos en lijkt het u leuk om een bostuin te laten ontwerpen? Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen luistert naar uw wensen en past deze toe in het tuinontwerp. In dit ontwerp zal veel groen verwerkt zijn, altijd volledig in overeenstemming met hoe u uw nieuwe tuin voor u ziet. Heerlijk ontspannen in een tuin vol met planten en bomen, met het gevoel dat u in het bos bent. Een echte beleving!

Een schitterende bostuin in volle bloei

Wij creëren de sfeer van het bos in uw eigen bostuin. Bent u een dierenliefhebber? Een bostuin is erg aantrekkelijk voor onder andere vogels. De tuin wordt verantwoord door ons aangelegd. Dit betekent dat we enkel milieuvriendelijke werkwijzen hanteren. Gedurende het voorjaar kunt u gebruikmaken van bosstrooisel. Dit zorgt voor een natuurlijke laag die opkomend onkruid tegenhoudt, hierdoor heeft u minder onderhoud aan uw tuin. Bosstrooisel zorgt er ook voor dat de bodem van uw tuin meer voeding krijgt. Wanneer u voor een bostuin kiest, kiest u voor een tuin waar de harmonie perfect is. De vormen, kleuren en het groen passen perfect in de omliggende natuur.

Creëer uw eigen stukje bos

Klinkt een bostuin perfect voor u? Of wilt u liever een Engelse of Franse tuin? De hoveniers van Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen komen graag persoonlijk bij u langs voor een afspraak en leren u en uw omgeving beter kennen. Bij deze afspraak kunt u uw wensen vertellen en op basis hiervan creëren wij een verrassend ontwerp voor u. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 040-2951010.

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Contact