Home » Bostuin

Bostuin

Houdt u van het bos en lijkt het u leuk om een bostuin te laten ontwerpen? Fons Linders Tuinmeesters in Nuenen luistert naar wat uw wensen zijn en passen deze toe in ons ontwerp. In het ontwerp zal veel groen zitten en het is in balans met uw wensen. Heerlijk ontspannen in een tuin vol met planten en bomen, met het gevoel dat u in het bos bent. Een echte beleving!

Een schitterende bostuin in volle bloei

Wij creëren de sfeer van het bos in uw eigen bostuin. Bent u een dierenliefhebber? Een bostuin is erg aantrekkelijk voor onder andere vogels. De tuin wordt verantwoord aangelegd. Dit betekent dat het beter is voor het milieu. Gedurende het voorjaar kunt u gebruik maken van bosstrooisel. Dit zorgt voor een natuurlijke laag dat opkomend onkruid tegenhoudt, hierdoor heeft u minder onderhoud aan uw tuin. Bosstrooisel zorgt er ook voor dat de bodem van uw tuin meer voeding krijgt. Wanneer u voor een bostuin kiest, kiest u voor een tuin waar de harmonie perfect is. De vormen, kleur en tuin passen perfect in de omliggende natuur.

Creëer uw eigen stukje bos

Klinkt een bostuin perfect voor u? Wij komen persoonlijk bij u langs voor een afspraak en leren u en uw omgeving beter kennen. Bij deze afspraak kunt u uw wensen vertellen en op basis van uw wensen creëren wij een verrassend ontwerp voor u. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 040-2951010. Bent u benieuwd hoe een bostuin eruit kan komen te zien. Neem dan een kijkje bij een van onze eerder aangelegde bostuinen.

Vraag

Wij helpen u graag verder

Afspraak

Een persoonlijke kennismaking

BEL

Bij geen gehoor 06-10683408

Contact