Kennismaking

Aftasten in inzoomen

Een kwestie van maatwerk

Elke nieuwe tuin is voor ons altijd maatwerk. Dat maatwerk komt voort uit uw persoonlijke wensen en uw eigen woon- en leefstijl. Voordat wij aan de slag gaan maken wij graag persoonlijk kennis met u. Graag komen we bij u thuis om u en uw omgeving beter te leren kennen. Deze informatie in combinatie met de bevindingen uit ons intakegesprek vertalen wij door naar een eerste creatief ontwerp. Dit tuinontwerp sluit aan op uw wensen waarbij wij onze visie op harmonie, kwaliteit, duurzaamheid en vormgeving weergeven.

 • Tuinontwerp

  Schetsen en ontwerpen

  Tuin ontwerp

  Voordat wij aan de slag gaan maken wij graag persoonlijk kennis met u. Graag komen we bij u thuis om u en uw omgeving beter te leren kennen. Deze informatie in combinatie met de bevindingen uit ons intakegesprek vertalen wij door naar een eerste creatief ontwerp. Nadat dit ori├źnterende proces is uitgegroeid, begint onze tuinontwerper aan het definitieve tuinontwerp met eventuele bijbehorende detailtekeningen en visualisaties. Dit tuinontwerp sluit aan op uw wensen waarbij wij onze visie op harmonie, kwaliteit, duurzaamheid en vormgeving weergeven. Bouwkundige oplossingen, technische zaken, beplanting, verlichting en materialen: alles wordt tot in elk detail vastgelegd.

  1
  2
  3
  4
 • Werk in uitvoering

  Vakmanschap in actie

  Een deskundig team

  Vanuit het definitieve tuinontwerp starten onze hoveniers met de realisatie van uw tuinproject. Met een ervaren topteam van vakmannen wordt uw tuin met alle aandacht aangelegd. Fons Linders Tuinmeesters bouwt daarbij voort op maar liefst bijna 40 jaar ervaring. Die bijzondere expertise is herkenbaar in de toegevoegde waarde van het eindresultaat. Een eindresultaat dat het begin vormt van een tuin die jaar in, jaar uit tot volle wasdom komt.

 • Oplevering

  Start met genieten

  Oplevering

  Vanuit het definitieve tuinontwerp starten onze hoveniers met de realisatie van uw tuinproject. Zodra de tuin gerealiseerd is leveren wij deze samen met op. Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarnaast geven wij als erkend VHG-hoveniers extra zekerheden in de vorm van garantie op het door ons geleverde werk en gebruikte materialen.

 • Onderhoud

  De juiste aandacht door experts

  Een levendige tuin

  Een goede tuin, groeit, bloeit en leeft altijd. Goed en tijdig tuinonderhoud is daarbij van groot belang. Een kwestie van snoeien en voeden vanuit pure expertise; alleen dan komt een tuin volledig tot zijn recht. Zo wordt uw tuin elk jaar mooier. De beplanting en bomen vormen steeds meer een geheel. Daarnaast maken we gebruik van de modernste tuintechniek voor vijvers, beregeningsinstallaties, zwembaden en verlichting.

 • Maak een afspraak

  Neem contact op